Тони Дачева осиновява дете

Булевард

12-01-2014, 16:10

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Това заяви певицата Тони Дачева в предаването "Тази сутрин" по bTV

"Мисля да осиновя дете. Много исках да имам свои деца, но просто така се получи, че нямам. Направила съм нужните стъпки за осиновяване. Обмисляла съм го и съжалявам, че не съм го направила по-рано. Спирало ме е това, че съм си мислела, че ще намеря човека до себе си, за да направя тази крачка и да отгледаме едно детенце заедно. Готова съм за дете. Ще дам всичко от себе си да го направя щастливо това дете".

Това заяви певицата Тони Дачева.

Изпълнителката на "Пайнер" призна, че е била наказана за големия концерт. "Не бях на концерта на Пайнер, защото бях наказана. Извинявам се на феновете. Участието ми беше за мои близки и беше на компромисна цена и не смятах, че трябва да го казвам във фирмата. Затова и бях наказана", коментира Дачева.

Тя се върна и назад в годините за дуета на сцената и в живота с Найден Милков. "Той беше наистина много добър човек, готин мъж. Изживях доста дълъг епизод от живота си, който може да се каже, че е най-дългата ми връзка до момента. Разделихме се. И двамата стигнахме до този извод, че е най-добре, имаше пренасищане, затова", разказа още певицата.

Тя призна, че в момента няма човек до себе си, тъй като не е срещнала мъжа, на който да се довери. "Нуждая се, всеки се нуждае от мъжко рамо, морална подкрепа, човек, на когото да споделяш. Нямам сериозен приятел, но това не значи, че съм самотница и стоя сама вкъщи. Искам човек, който да ме разбира", обясни Дачева.