Алисия и Божинов се съдят за пари

Не съм искала 20 хиляди лева на месец, а просто адекватна издръжка спрямо парите, които той получава

Алисия и Валери Божинов продължават да водят дела за издръжката на сина им, обяви певицата в предаването на Сашо Диков по Нова тв.

Не съм искала 20 хиляди лева на месец, а просто адекватна издръжка спрямо парите, които той получава. Като майка съм длъжна да искам най-доброто за детето си. Съдебните дела са на втора инстанция, ще има и трета, ако някой от двамата реши да обжалва. Обмислям и вариант да си отгледам детето без издръжка. Разликата между това, което искам и това, което той е съгласен да плаща, е огромна, твърди Алисия.

Тя разкри още, че не изпитва омраза към вечната си съперница - манекенката Николета Лозанова.

"Нямам проблем с това, че сме се разделили с Валери и той е решил да продължи живота си с друга жена. Имам проблеми с нападките, глупостите по мой адрес, изкуствените войни, отношението към нашето дете", откровеничи певицата. Алисия нито потвърди, нито отрече слуховете, че връзката и с Ники Михайлов е възродена отново. Случайно или не, именно той се появява в новия й клип.

"Отношенията ми с него са прекрасни. Такива, каквито ние сме преценили да бъдат. Има любим човек до мен в момента, но няма значение кой е той", твърди Алисия.