Ето ги сензационните варианти за №9 в ЦСКА

Стойчо гласи минали през "Армията" за наследници на Морейра

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов пак остана с пръст в устата. Напук на желанието му да получи пари за привличането на класен нападател, шефовете на тима набързо са срязали мераците му. Според информация на „7 дни спорт” Сашетата в прав текст са заявили на Стойчо, че пари няма. А дори и да се намерят, което е доста ъмнително, те ще бъдат използвани за погасяване на дългове и плащане на заплатите на футболистите и служителите.

Голямата трансферна цел на Младенов е босненецът Ясмин Мешанович. 21-годишният футболист обаче има договор с Челик Зеница, а цената му е около 300 хиляди евро. Треньорът на ЦСКА обаче е убеден, че ще може да го спазари за 100 бона плюс голям процент от бъдещата му продажба. Този вариант обаче изглежда

трудно постижим. Както е известно спортно-техническият щаб на ЦСКА търси под дърво и камък нов таран, който да реши проблемите на тима в атакуващ план. На Армията обсъждат имената на няколко български играчи. Двата най-актуални варианта са юношата на червените Герасим Заков и друг играл на Армията играч - Костадин Хазуров.

Първият е свободен агент, като за последно игра в Нефтохимик. Привличането на Хазуров пък е доста проблемно. Неговият договор с Лиерс изтича през лятото, но той иска да си ходи по-рано. Причината е, че нападателят изпадна от титулярния състав заради проблеми с контузии. На Армията таят надежда, че до края на януари нападателят ще успее да скъса договора си клуба, за да го привлекат като свободен агент.

За повече спортни новини, четете Sportonline.bg