Блъснаха 37-годишна жена, изскочила внезапно на пътя

39-годишният водач на "Форд Транзит", пострадал в катастрофата край Поморие е с опасност за живота

37-годишна бургазлийка е пострадала при катастрофа в к-с "Меден Рудник". Това се случило около 11 часа днес срещу вх. 1 на бл. 408 в комплекса.

По данни на полицията автомобил "Тойота Хайлукс", управляван от 32-годишен бургазлия се е движил с несъобразена скорост и блъснал внезапно излязлата на пътното платно пешеходка.

Жената е прегледана в МБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение с контузия на главата и натъртвания по тялото.

39-годишният водач на товарния автомобил "Форд Транзит", който по неустановена все още причина причини тежка катастрофа край Поморие днес, е настанен за лечение в отделение "Реанимация" с диагноза "политравматизам", с опасност за живота.

30-годишният водач на бетоновоза е получил фрактура на крака, прегледан и освободен за домашно лечение.

Както Burgasutre писа окло 12,30 часа днес край къмпинг "Европа" "Форд Транзит", собственост на "Хляб и хлебни изделия" ЕООД, управляван от 39-годишния бургазлия навлезе в лентата за насрещно движение и се блъсна челно в идващия бетоновоз "Мерцедес Актрос", управляван от 30-годишен мъж.

СНИМКИ ВИЖ ТУК

При сблъсъка бетоновозът се преобръна на  пътното платно, блъскайки се в крайпътно дърво, а товарния автомобил "Форд" отскачи и с предницата си, се блъсна в движещия се в посока от Поморие към Бургас, лек автомобил "Пежо Партнер", управляван от 45-годишен мъж от Черноморец.