Гайд на съвременния джентълмен за секса за една вечер

Общество

10-01-2014, 00:53

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Секс хороскоп според кръвната група

Сексът носи най-голямо удоволствие през първите 10 минути

Доказано! Сексът прави хората по-умни

Сексът в няколко забавни цитата

Сексът във вана - ново предизикателство за личния живот

Сексът с друг/а не бил изневяра

Сексът на 40 е още по-хубав

Сексът за една нощ все повече неактуален, трябва и любов

Жените обичат секса, но кои са конкретните признаци, че го искат веднага

Няколкото допълнителни сантиметри "там долу" може да помрачат безупречния секс

9 признака, че не сте добър в леглото

Тройката - безопасно развлечение за психиката?

Какви са мъжките комплекси?

Легализират роднинския секс?

Не ви достигат сили за секс – заложете на пурпурното

7 признака, че сексът е мания

Секс рекордите, граничещи с патология

Повече питиета - по-малко сексуалната възбуда

Какво прави един мъж секси?

Тричасов оргазъм... звучи като непостижима мечта? (видео)

Жените по-рядко получават оргазъм по време на случаен секс

Перфектният оргазъм

Мъжете го правят по-често от жените?

Приятните техники в леглото повишават три пъти нивото на имуноглобулините А

Скритите знаци на сънищата - как да експериментираме чрез тях в секса

Азбука на страстта (снимки) 18+

Какво ново в секса за 2013-та?

За какво съжаляваме в секса

Има ли разлика при секса с обрязан мъж?

Игри под завивките помагат за успешен работен ден

Защо жените си падат по мъжете без коса – защото те са по-добри в леглото?

Любовни SMS-и

Как да избегнете скритите препятствия по пътя към качественото забавление

Поздравления! Прибираш се с някого! Още по-добре, с някого, който по чудо иска само това, което и ти искаш - нощ на неагажиращ, необвързващ (освен ако не ползваш ремъци, камшици и прочее, в който случай малко ме е страх от теб) секс. Но вместо да се наслаждаваш на тази трудно осъществима фантазия, която се превръща в реалност, ти си напълно парализиран от безспокойство. След като прочетеш това обаче едва ли ще забуксуваш в подобна ситуация, дори напротив, ще бъдеш мъж, наистина знаещ как да се впусне в това понякога мъчително приключение.

На теория сексът за една нощ трябва да е лесен. Ти искаш секс. Тя иска секс. Правите страстен и неагажиращ секс. Свършвате със страстния и неагажиращ секс. Взимаш душ. Спиш. Край. Благодаря за спомените.

Но реално няма такова нещо като лесен секс за една нощ. Неловкостта е неизбежна. На сутринта дъхът ви навява мисли и "аромати", свързани с нечия разсъхнала се колекция от препарирани животни. И винаги има някакви чувства - най-често, че някой е бил използван. И все пак има начин благородно да направиш този позорен акт малко по-поносим. И ако искаш това да се случи отново - а кой не иска? - трябва да си сигурен, че всичко е идеално. Ето как.

Изчисти си жилището преди да излезеш!

Отнема десет минути. Или четири часа, ако живееш в нещо, наподобяващо клетката на глигана в зоопарка. Домът ти трябва да изглежда все едно е поне възможно човек от женски пол да влезе в него тази вечер. Доста жени са ми казвали, че нищо не унищожава възбуждащата перспектива от секса с мистериозен мъж повече от думите "извинявай за тези кутии от пица, ей сега ще ги махна", или неща от рода на "абе то тоалетната не работи нещо". И никоя мацка не иска да се забие с мъж, който напълно невъзмутимо приема новата форма на живот, зараждаща се във ваната му. Някак си подобна атмосфера кара хората да се питат къде другаде е нехигиенично?

Наслаждавай се и на свалката все пак

Така, ти си в бар (дискотека, ресторант, парк, църква или където там ходиш да сваляш жени, ако ги сваляш в църква, значи си пълен играч и това въобще не е за теб) и се опитваш да говориш с някоя мадама, която се надяваш да видиш по-късно гола. Супер. Най-лошото, което можеш да направиш? Да се държиш все едно искаш всичко да се случи точно сега, точно в този момент. Има нещо обезпокоително в пич, който го сърби да приключи сделката твърде бързо. В крайна сметка бързането в подобни ситуации не предвещава нищо добро за по-нататъшните развития на вечерта. Така че вложи малко време. Бъди забавен. Дори равнодушен към предполагаемия интимен финал.

Пропусни последното питие за кураж

Ако си стигнал толкова далеч, нямаш нужда от него, а то може да се окаже съкрушителен удар върху намеренията ти и да доведе до трагична дисфункция на "екипировката". Твърде много пиене не пречи само на ерекцията. Алкохолът пречи на слюноотделянето, съответно затруднява всякакви орални упражнения, били те и целуване. Има го и проблема с кондома. Със сигурност ИСКАШ да сложиш проклетото нещо. Не съм учен, но да обърнеш пет шота, преди да се опиташ да поставиш нещо малко и разтегливо върху нещо голямо цилиндрично (виж какъв съм готин, какви комплименти правя) значително увеличава шансовете презервативът да си остане тъжен и неразгънат. Като малка шапчица на английски булдог. Представи си го. Трагедия, нали?

Носи предпазни средства в себе си. И ги използвай.

Сериозно, едва ли се налага да ти казвам и това, но... Нали си гледал "Позабременяла"? Или "Когато Хари срещна Сифилис"? Други доводи за този съвет не са нужни.

Бъди извратен... донякъде

Това е секс с непознат - естествено, че ще развееш флага на извратеняка, поради същата причина, поради която изпи онези три бутилки водка една след друга през последната ваканция, а именно принципът, че подобна възможност няма да ти се отдаде пак, скоро. Силно вероятно е и тя да мисли по същия начин. Та както са казали мъдрите стари хора, бъди себе си. Все пак, леко уточнение: ако под "да бъдеш себе си" в леглото включва ножове, малки животни или телесни течности, различни от естествените за подобни сексуални актове, вероятно е най-добре да НЕ бъдеш себе си. Или поне да искаш изрично позволение преди това.

Не се преструвай (емоционално)

Чувстваш се кофти. Затова искаш номера на момичето, макар и да знаеш, че няма да ѝ се обадиш никога. Или се интересуваш от нейните мечти, надежди и името на умрялото ѝ куче. Или ѝ прошепваш в ухото "Ти си страхотна" докато я гушкаш като давещ се шамандура. Може дори да ѝ направиш закуска. Но нищо от това не е защото искаш връзка. Случва се, защото се чувстваш гадно, че си пичът, който иска просто секс без каквото и да е обвързване. И това е ненужно объркващо. Държиш се като нещастно влюбен не заради нея самата, а за да заглушиш собствената си гузна съвест.

Виж, трябва да разбереш нещо: ако се прибираш с жена, това е защото тя го иска (или поне се надявам да го иска, да е в съзнание и да не е разбирала как мирише хлороформа). Най-вероятно тя няма да те бута сутрин, за да ти изрежда бебешки имена, които ѝ харесват. Не очаква вечеря следващата събота. Тя се е забъркала в това, за да прави секс. Нищо повече. Мисли за това като доброволна, удовлетворяваща размяна на страсти.

Не снимай жена, с която току-що си спал докато се облича

Боже. Това дори не трябва да се споменава, но очевидно е необходимо, съдейки по опита на един приятел, който ми показа как е снимал как някаква мацка си слага полата на сутринта. Да, тя едва ли ще разбере. Но кармата е кучка, както е казал веднъж някой, който наистина не разбира от Будизъм. И е силно вероятно да ви се върне тъпкано в най-неподходящия момент.

Остани през нощта...

Наистина, тя няма сутринта да ти подаде телефона и да ти каже "Татко ТОЛКОВА иска да се запознае с теб!". Единствените логични причини да се махнеш от легло в два сутринта докато си гол и леко пиян е 1. Да е наистина спешно и 2. Нещата след секса да са трагични. Следователно, ако се измъкнеш веднага след акта, караш мацката да се чувства като това трагично нещо, което те е прогонило. Което от своя страна намалява вселенската добра воля за секса за една нощ към теб. Не го искаш.

... но не прекалено дълго

Може да се помотаеш за сутрешен секс. Не и за закуска. Когато трябва да тръгваш, целувка по бузата и репликата "Наистина беше забавно" са идеални. Не съдържат в себе си обещание за бъдеща връзка. Но и не е прекалено странно и грубо. И ако и двамата сте си изкарали супер и усещането за втори рунд витае във въздуха (подсказка: тя държи кутия с ултратънки презервативи в ръка), давай с това, което работеше и преди: едно бързо "Ей, последният път беше страхотно - хайде пак?" би трябвало да свърши работа.

 

Автор: Добромир Добрев, div.bg