"Нафтата” тренира в Славейков

Цяло чудо е, че продължаваме с тренировките, каза пред Burgasutre спортно-техническият директор на Нефтохимик Митко Трендафилов

Отборът на Нефтохимик тренира днес на спортен комплекс Славейков.

Спортно-техническият щаб на тима реши на този етап да провежда тренировките в Бургас по две причини.

Първо за да спести разходите на футболистите за пътуването до Долно Езерово и второ поради естеството на тренировките в началния етап на подготовката, тъй като лекоатлетическата писта в комплекса е по-добра за беговата подготовка, която се води в момента.

Цяло чудо е, че продължаваме с тренировките, заяви пред Burgasutre спортно-техническият директор на Нефтохимик Митко Трендафилов, който присъства на всяко занимание на отбора.

Както виждате тренираме с млади момчета от школата и няколко от по-опитните  футболисти, които останаха с нас. Ще продължим така до края на месеца и ако не се случи нещо позитивно, тогава ще я смятаме, каза емблематичният бивш футболист на Нефтохимик.

В следващите дни отборът ще продължи да води занимания за физическа подготовка на спортния център в Славейков, а след приключването на този етап ще тренира с топка. Все още заниманията се водят от изпълнителния директор Костадин Джамбазов, но от отбора търсят треньор, който да поеме подготовката на тима.