Мъри ще трябва да се моли на Гриша Ганчев

Спорт

08-01-2014, 11:40

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Треньорът на Ботев иска централния защитник на Литекс Николай Бодуров

Ботев Пд продължава усилено да се озърта за качествен централен защитник, защото тази зона може да се окаже проблематична за Канарчетата през пролетта. Наставникът Станимир Стоилов си е заплюл родния национал Николай Бодуров от Литекс, твърди"7 дни спорт".

27-годишният бранител се превърна в трън в очите на ловчанлии, които го извадиха от състава, защото нарушил вътрешния правилник.

Затова Бодуров не попадаше сред избраниците на треньора на зимния шампион Златомир Загорчич в последните мачове. Според запознати от лагера на Канарчетата вече са опипали почвата около привличането на защитника на оранжевите.

Финансовият благодетел на Литекс Гриша Ганчев обаче към момента няма намерение да го пусне при пловдивчани. Той предпочита да го продаде в чужбина срещу 7-цифрена сума в евро. Иначе договорът на Бодуров с ловчанлии изтича през лятото и той вече може да преговаря с друг клуб, където да премине като свободен агент след края на сезона.

Ако Ботев Пд не успее да сдобие с желаните играчи за тази зона от чужбина, се очаква от Колежа все пак да опитат да се договорят с Литекс за Бодуров, при положение че и Гриша Ганчев не успее да го трансферира зад граница.