Тричасов оргазъм... звучи като непостижима мечта? (видео)

Hа практика може да се окаже болезнена реалност

Американската НР съобщава за жена от Сиатъл на име Лиз, която трябвало да бъде хоспитализирана, след като оргазмът й не стихнал цели три часа.

Това се случило, след като правила секс с партньора си Ерик преди работа. За този незабравим момент става ясно от тв шоу за двойки, попаднали в спешното отделение след сексуалните си премеждия: „Сексът ме изпрати в реанимацията“.

В предаването, което се излъчва по TLC, общо шест двойки споделят на света за своите екстремни сексуални преживявания.

Как Лиз се върнала в нормалното си състояние? Във видео от шоуто тя споделя, че се е опитала да скача на място, за да провери дали състоянието й няма да се подобри. „Опитах всичко възможно, за да спра оргазма“, казва тя. “Започнах да пия вино, за да видя дали това ще ме успокои“, разказва още Лиз.

Когато след час все още няма промяна в състоянието й, Ерик я завежда в болница. „Всички погледи бяха насочени към нас и ние се притеснявахме да разкажем какво точно се е случило“, споделя Ерик.

Първоначално докторите смятали, че тя получава контракции, докато не започнала и да се задушава от безкрайния оргазъм. Едва след три часа Лиз почувствала облекчение.