300 000 лева, ако искате да видите дъщеря си жива

Похитителите на мъртвата 24-годишната красавица Хюлия Маджар поискали откуп

Тялото на млада жена беше намерено край магистрала "Хемус", близо до Девня.
Мъртвата Хюлия е открита вчера следобед от случайни граждани. Момичето е напуснало дома си в новогодишната нощ и оттогава близките й я издирвали. Според Фейсбук профила на Хюлия тя е живеела във Варна. Има и брат, който живее в Истанбул, съобщава Varnautre.bg.
Хюлия е отвлечена и похитителите са поискали откуп, пише в. "24 часа".
Приятелят на Хюлия Маджар от детинство е най-вероятният извършител на отвличането и отговорен за смъртта на красивото момиче. Вечерта на 1 януари, когато изчезва Хюлия, тя казала по телефона на майка си, че е именно с него.
Разпространява се версията, че веднага след инцидента, мъжът е изчезнал, тъй като освен всичко друго, дължи на руснаци около 300 000 лева.
Според запознати със случая 24-годишната студентка, дъщеря на заможния арендатор Назми Маджар е била отвлечена, а от родителите й е бил поискан откуп в размер на 300 000 лева.
Разследващите провели разпити с всички близки и познати на Хюлия, в това число и с бившето й гадже Николай, с когото тя се била разделила преди около година.
Разследващите обаче не намерили основание за задържането му и той бил освободен.
Разследването по случая продължава, тъй като според неофициална информация все още няма задържан за кървавата трагедия нито пък са повдигнати обвинения срещу някого.
Очаква се от Окръжната прокуратура във Варна, която наблюдава и ръководи разследването, да бъде оповестена по-конкретна информация относно досъдебното производство.