Кандидатката за Мис България Звезделина ошета и бившият мъж на Емануела

Никола още не се е развел но вече сменил няколко любовници

Bulgariautre.bg научи, че съпругът в развод на фолк певицата Емануела е посрещнал новата година с нова любов. Никола Стоянов, който така и не успя да укроти опърничавата си съпруга завел не успялата манекенка Звезделина Иванова в Гърция. Преди нея пишман бизнесменът изредил няколко други златотърсачки, с които се запознавал по кръчмите.

Свидетели разказват, че Никола се е превърнал в мебел за няколко известни чалга дискотеки където се напивал редовно и безпаметно. Алкохолното опиянение на младия  мъж дори му давало смелост да се натиска по сепаретата с напористи силиконови върти опашки.

Преди време Никола признал пред приятели, че е с фолк певицата само защото е известна, като точните му думи били: „Ако не съм с Емануела ще съм с друга известна жена...”. Явно обаче засега ще трябва да се задоволи с треторазредна манекенка повече популярна със сексуалните си постижения отколкото с нещо друго.

Междувременно не е известно мнението на богатият благодетел, който спонсорира високият стандарт на живот на варненката. Клюкарите носят слухът, че мастит банкер разпуска със Звезди, когато не е при жената и децата си, за което й се отплаща щедро.