Миро: Има Бог!

За тежките моменти в живота и силата на вярата

Има Бог! Моето семейство са християни. Прекрасната ми сестричка е моята опора във вярата. Тя ми е най-добрият приятел. Мама и тати се изправиха почти лице в лице със смърта и в такива мигове ти разбираш, че се нуждаеш от Господ. Татко се излукува от рак, а майка ми оздравя след инсулт, сподели певецът и композитор Миро в предаването „Преди обед” по bTV вчера.
Няма атеист в лицето на смъртта. Всеки път, когато съм искал нещо основателно и правилно за живота от Господ, той е бил там. Беше там, когато татко бе болен и опериран от рак. Сега татко е жив и здрав. Беше там и когато мама получи инсулт и се излекува. Сега и двамата са живи и здрави. Това е, което ме кара да се чувствам щастлив. Семейството ми здраво. 

Можем да имаме взаимоотношение с нашия Бог когато сме щастливи. Когато съм щастлив - бързам при него да му кажа, че съм щастлив.

Всъщност, най-силните хора, които познавам - са християни.
Християнството е всекидневие. Християнството е начин на живот, убеден е Миро.

С Коледно пожелание към зрителите, завърши гостуването в дома на Миро:
Желая Ви здраве, благословение, желая Ви мир в сърцата, мир в домовете Ви, желая Ви Вашите близки да са живи и здрави, а на себе си пожелавам - догодина, по същото време, да срещам по улиците едни щастливи хора!