7 признака, че те обича

НЕ СЕ СТРАХУВА ДА СЕ БОРИ ЗА ТЕБ!
Понякога любовта преминава през определени усложнения. Често, поставени от нас самите, но не това е важното в случая. Важното е как вашият човек посреща проблемите и готов ли е да се бори с тях в името на връзката ви?
Ако на един мъж не му пука за вас или ви приема като сексуално забавление, няма да си мръдне и пръста за каквато и да било „борба“. Той просто ще звънне на приятел, ще излезе да се забавлява, а това, че вие ще плачете цяла нощ с чаша вино в ръка, няма да го вълнува и грам.
Как стоят нещата при влюбения мъж, обаче? Без значение колко мъжкар го раздава, усети ли опасността да загуби жената, която обича, той моментално ще предприеме действия. Какви, въпрос на характер и ситуация. Но със сигурност ще измисли решение да останете заедно.
ПРИЗНАВА ГРЕШКИТЕ СИ!
Защо този признак е толкова показателен? Когато мъж обича, последното нещо, което иска, е любимата му да страда. Не, че няма да се карате или никога няма да повиши тон, но поне ще се старае да ограничи подобни свади до минимум. И по-важното е, че след това, няма да се поколебае да се извини, в случай, че вината е негова.
А как действат мъжете, които не изпитват силни чувства към жената до тях? Ами как – темерутски и апатично. На тях им е все едно. Вътрешно са убедени, че сама сте си изпросила скандала. Дори, ако се опитате да поговорите за случилото се и за проблемите ви, те обикновено казват: „Какъв проблем? Аз нямам проблем!“ или: „Аз нямам какво да ти кажа по въпроса.“ А, ако все пак се навият на разговор, единственото, което правят, е да ви прехвърлят вината.
БЛИЗКИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ МУ ЗНАЯТ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАШ!
Ти не си „оная русата“ (или черната), дето чат-пат са виждали. Нито си „мацката, с която спи“. Ти си неговата приятелка, при това си имаш и име, което близките и приятелите му знаят.
В случай, че имате дълга връзка и отдавна познавате неговото обкръжение, показател за любовта му е фактът, че все още не ви е отделил тотално от тях. Не само, че винаги ви кани, когато се среща с тях, ами дори настоява да отидете.
ГОВОРИ ЗА СЕМЕЙСТВО!
Не е задължително вече да е паднал на колене и да е поискал ръката ви. Достатъчно е от време на време (или пък по-често) да говори за бъдещите ви деца или за жилището, в което мечтае да живеете заедно.
Ако за дамите подобни визуализации са типични още за първите дни на запознанството, при господата се случват само, когато наистина имат силни чувства. А, решат ли да говорят директно за това, значи работата е сериозна. Не бива изобщо да се съмнявате в любовта им.
ГРИЖИ СЕ ЗА ТЕБ!
Знаете ли коя е една от основните причини мъжете да не се обвързват лесно? Фактът, че повечето от тях приемат отношенията си с жената до тях и като ангажимент да се грижат за нея. Не само финансово! Господата отлично знаят, че половинката им има нужда от внимание, време, че трябва да съобразяват ангажиментите си с нея, излизанията, пътуванията… всичко!
Каква е разликата между влюбеният мъж и този, който не се интересува особено от жената до себе си? Ами първият, например, никога няма да пръсне цялата си заплата за една щура вечер с приятели. Той ще предпочете с тази сума да посрещне разходите и нуждите си и да вземе нещо необходимо на своето момиче. Или ще й направи изненада без повод. Само, за да види усмивката й! Докато вторият не само няма да се спре от подобна постъпка, ами и на другия ден ще ви иска пари на заем.
Естествено, изключваме еднократните случаи. Все пак, на всеки от нас му се е случвало да направи някоя глупост само заради купона.
ДЪРЖИ СЕ ДОБРЕ!
Тук има един много тънък момент. Добро отношение може да има и мъж, който не ви обича. Но този, който ви обича със сигурност трябва да го има! Което ще рече – да не ви унижава, да не ви кара да се чувствате зависими, да не се опитва да ви отдалечава от близките и семейството ви, да не ви налага забрани за щяло и нещяло, да не ви посяга! Защото това е всичко друго, но не и любов.
Така че, абстрахирайки се от обичайните спорове и разногласия, ако в общата картинка вашият човек се държи чудесно с вас, уважава мнението ви, прави романтични и мили жестове и ви подкрепя, може да сте спокойни.
КАЗВА ГО!
Признак, който жените, незнайно защо, постоянно пренебрегваме! Мислите ли, че е толкова лесно на един мъж да признае подобни чувства? Освен, ако не е някой ретро сваляч, който ви го изстрелва в първите минути от запознанството, можете да се доверите на думите му. С едно условие, обаче. Поне от време на време да ги казва пръв!
Защото на вашето: „Обичам те!“ лесно се отговаря: „И аз те обичам“. Но в случай, че сам (особено, когато е спонтанно) ви казва вълшебните думи, това е категоричен показател за силните чувства, които изпитва към вас.
Разбира се, трябва да се отбележи и вероятността той да си мисли, че ви обича, но всичките му останали действия да говорят точно обратното. В такива ситуации трябва да действате деликатно, но твърдо. Поговорете с него, кажете му кое в поведението му не ви харесва и, ако той не е склонен към компромиси, по-добре потърсете любовта някъде другаде.