Андреа пак захапа Николета, пуска песен за пловдивчанката

Певицата описва отношенията им преди и сега

Николета безспорно е муза на певиците, с които е в дългогодишна разпра. Докато Алисия я напада директно, то Андреа е по-мека и говори за предателството между приятелки, пише HotArena.net.

Част от текста на песента гласи: „Само една жена знае друга на какво е способна. Само една жена чувства коя я има за неудобна. Държи се мило с мен и на приятелка ми се прави, въпрос е само на време поредно лошо да ми направи!“.

Дали наистина „поезията“ е насочена към Лозанова, няма как да бъдем сигурни, а и самите изпълнителки не си признават кое е вдъхновението им и излизат с номера, че всеки можел да се припознае в техните парчета.

И тук обаче може да се намери логична връзка между общото битие на Андреа и Ни Ло. Преди години русокоската помагаше всячески на моделката да пробие в светските среди, макар и по доста срамен начин. Даваше й хубави дрехи, дори пари, въртеше я в свои клипове и какво ли още не, което ние не знаем.

В замяна на това, когато получи необходимата известност, Николета я загърби и забрави добрините, ако могат така да се нарекат, които „приятелката“ й извърши.