Жана Бергендорф е съкрушена!

Дни след победата, кралицата на зрителите не спира да плаче

Жана е съкрушена от безмилостния удар, който й нанесоха напълно незаслужено.

За пореден път показваме, че завистта и злобата са най-присъщите ни национални черти. Въпреки, че повечето зрители се радват искрено на успехите на Жана, нещо повече - ежедневно й показват, че се гордеят с нея и с победата й, появиха се и такива, които упорито я клеветят и обвиняват в купена победа.

Злите форумни тролове не спират да спамят в мрежата, че финалистът в шоуто е нагласен. Като доказателство за това посочват, че Жана нито веднъж не е отишла на елиминации. Според меломани обаче, твърденията им са абсурдни и опровергават троловете, че това е напълно невъзможно.

„Дори Ана Мария и Наско, които имат най-огромните фенклубове, се явиха веднъж на елиминации. Да не говорим за останалите. А Бергендорф нито веднъж не беше предизвикана на двубой. Само нея оставиха напълно спокойна от началото до края на шоуто. Какво ви говори това и защо Атанас, който всички знаеха, че е с най-много привърженици, остана втори?!“, питат хейтъри, които очевидно не могат да приемат загубата на някой от техните фаворити във формата.

Хубаво е да имаш фаворит, хубаво е да го подкрепяш, но още по-хубаво и по-достойно е - да приемеш победата на по-добрия и да му пожелаеш "На добър час!"

Целият този шум и форумен негативизъм се отразява много зле на Жана, която не може да сдържи сълзите си от несправедливите обвинения. Един поглед върху страницата на формата във Фейсбук е достатъчен, за да се види, че хората масово я подкрепят. А да се мисли за нагласена победа, меко казано, е нелогично.
От мен толкоз.

Бъди силна, госпожице Бергендорф! Имаш всички данни и пълното основание да се чувстваш Победител! Феновете са с теб! Зрителите - също!
Весела Коледа, много успехи през настоящата година и нека всичко лошо остане в старата!