Лидерът на ГЕРБ влезе в студиото на «Всяка неделя» без притеснения, но защо Орешарски беше на запис по БиТиВи?

Шепа платени привърженици освиркаха по поръчка Бойко Борисов, но той не ги отрази

"България без цензура" e патерица на ДПС, която изпълнява политическа поръчка и ще замени "Атака". Това заяви Бойко Борисов от ефира на Нова телевизия. Предаването се излъчи на живо. Той влезе в студиото без капка притеснение. Малко преди това БиТиВи предаде интервю с премиера Орешарски, но то беше излъчено на запис. Остава да гадаем дали случайно министър-председателят не се е притеснявал да използва, както обикновено «задния вход» заради протестиращи, които го преследват с искане за оставка от встъпването му в длъжност.

Тези от тях, които протестират не ме притесняват. Това са млади момчета, които взимат по някой лев, за да ме освиркват, лаконичен беше лидерът на ГЕРБ. Малко преди да влезе в студиото на "Всяка неделя" Борисов беше причакан пред Парк-хотел "Москва" от няколко привърженици на Бареков, които като по команда го освиркаха, а докато течеше предаването, се опитваха да привлекат вниманието на минувачите към себе си, грачейки: "Мафия", но никой не ги отрази.

Те нямат кауза, иначе сега щяха да са срещу Орешарски, но не са. Защо не са там, а са тук? Нека вашите зрители да си отговорят, коментира Борисов.

Познавам протестиращите на Бареков, те работят това – да стоят пред дома ми – на практика това са единствените работни места, които Орешарски създаде. Виждал съм как им раздават пари и плакати, така са решили да си изкарват парите. Не им се сърдя, заключи Бойко Борисов.