Скандално – Никола се опита да посегне на Емануела

Емануела поздрави бившия си мъж в заведение, той напира да я свали от сцената

Репортер на bulgaria.utre.bg видя опасната ситуация между скандалната певица и бившият й съпруг така.

Късно снощи охраната в най-големият столичен фолк клуб се видя в чудо. На здравите момчета им се наложи да пазят фолк певицата Емануела от бившият й съпруг Никола.

Емануела е в процедура на развод с Никола Стоянов, с които вдигнаха телевизионна сватба в шоуто Къртицата, говори се, че разлъката им ще е официално финализирана в средата на януари.

В съботната вечер стотици бяха избрали да се забавляват в едно от най-известните фолк заведения в това число и бившият съпруг на певицата. Поздравите за Никола и компания, която включваше и жени с лоша репутация,  летяха от диджейския пулт през песен още от началото на вечерта.

Случайно или не неговата почти бивша съпруга Емануела имаше планиран концерт в заведението. След като изпя първите си хитове, Емануела реши да поздрави Никола с думите „Следващата песен е много специално за моят бивш съпруг” и изпя „С токчетата по сърцето”. Поздравът накара почерпения мъж да се опита да се качи на сцената при жена си, но охраната го спря.

Само бързата реакция на момчетата от сигурността спасиха певицата от саморазправа. Според хора, оказали се в епицентъра на събитието Никола заплашил да свали певицата от сцената и да я пребие.

Очевидците отпред разказват, че той се е опитал да я свали долу, но охранителите го озаптили.

След участието певицата напуснала заведението през страничен изход, а Никола и разгулната му компания продължили купона до ранни зори.