Какво искат мъжете?

Животът

21-12-2013, 06:27

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Часовникът ги впечатлява

Телевизорът е винаги №1 , пише в. "Стандарт"
Всякакви технически играчки - лаптоп, таблет, апарат, смартфон, стереоуредба, телевизор. Може и да е клиширано, но пък със сигурност ще пожъне успех. 

Часовникът впечатлява 
Стилният часовник се озовава на второ място в мъжките представи за най-добър подарък. Дори да не е от най-скъпите, ако е стилен и не изглежда като менте, вярвайте, че ще го впечатлите. 

Дистанционното е оригинално  
Универсално дистанционно малко се припокрива с първото предложение, но все пак всички тези техники трябва да се командват с нещо. А какво по-оригинално от тази машинка, която да се справя с управлението на 15 устройства едновременно. 

Романтиката е жива
Колкото и да сме предубедени към романтичната нагласа на повечето мъже, редно е да подчертаем, че още я има. Това доказва четвъртото им предпочитание - романтичен уикенд за двама, без значение къде и за колко време. 

Портфейлът гали егото   
Изискан портфейл от естествена кожа, който с гордост да изважда пред вас и приятелите си.
 
Мечтае за лимузина 
Нов гъзарски автомобил. И не е на последно място, защото малко мъже мечтаят за него. Причината е, че и те искат да получат подарък за Коледа, но ако си пожелаят нещо толкова нереално, накрая ще свършат с комплект за бръснене или нова хавлия.


ДАРОВЕ ТАБУ



Чорапите са гавра
Чорапи. Забранен подарък номер 1. Няма нужда от обяснение, просто в никакъв случай не се спирайте на него, освен ако не е на шега.

По-добре без пантофи
Меки сладурски пантофки с лицето на Дядо Коледа - номер 2. Или всъщност каквито и да са пантофи. Да, мъжът до вас може и да има нужда от тях, но със сигурност не е подаръкът, който очаква да завари под елхата. 

Сувенирите са скука
Сувенир. Това е най-непотребната и безсмислена вещ, която той може да притежава. 

Без билет за театър
Билет за концерт или театър, освен ако не си го поръчал изрично. Но е малко егоистично коледният му подарък да е вашето сбъднато желание и той да е повод най-накрая да го заведете на любимата си пиеса. 

Пяна за бръснене
Козметичен комплект, включващ пяна за бръснене и дезодорант. Не че няма да влезне в употреба, просто се тълкува като отбиване на номера и проява на лош вкус.

“Мерси” за стъргалки за кола 
И не на последно място - никога не подарявайте на мъжа до себе си стъргалки за стъкла на кола. Практичен подарък - може би, но не и такъв, който да го зарадва и изненада. Най-много след него да получите едно изстрадано "Мерси. Точно това ми трябваше."
Петя Антонова