Коко Динев харичи 10 000 евро за вечеря?

Бизнесменът заведе Емилия на тузарски ресторант в австрийската столица Виена

Коко Динев глези фолкпевицата по всякакви начини и се държи с нея като принцеса.

Последният жест на Динев бил да заведе Емилия на тузарски ресторант, но не някъде в България, ами в австрийската столица Виена.

Те се качили на чартърен полет, който завел двойката до един от най-красивите градове по това време на годината само за един час, а после ги върнал в родината веднага след края на вечерята, съобщава Lifestyle.

На масата се виждат над 10 вида мезета, по 100 евро всяко. Питиетата, които звездната двойка си е поръчала, разбира се, били също най-отбрани. На масата е имало две бутилки шампанско „Дом Периньон" - по 200 евро всяка. Уиски също не е липсвало, като естествено задължителното условие било да е „малцово и отлежало".

Динев и Емилия си похапнали от отбраните ястия, които предложили от ресторанта като техни специални шедьоври - една порция стриди например не им стигнала, поръчали си два пъти. На масата е имало и хайвер, както и специалитети от най-скъпото говеждо от уникален тип крава, който се отглежда само в Япония. Двеста грама от това месо струват над 150 евро в Европа.

Коко и Емилия са били заедно със своя приятел певеца Ави Бенеди. Феновете на певицата подозират, че любимката им най-вероятно ще записва дуетна песен с изпълнителя, която отново Динев ще спонсорира.