Британско момиче се превръща в истинско Барби (СНИМКИ)

Животът

19-12-2013, 16:41

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

21-годишната Ли прекарва по 4 часа дневно, за да прилича на кукла

Лурей Ли е посветила живота си на мисията да се превърне в жива кукла Барби. 21-годишното момиче става рано сутрин и отделя по 4 часа, за да успее да премине през всичките процедури, с които докарва визия на истинска кукла.

Ли ползва контактни лещи, 14 чифта изкуствени мигли и различни видове аксесоари, за да получи крайния резултат. Русото момиче от Брадфорд започва експериментите с визията си когато е едва на 17. Освен дрехите и косата, тя е изучила как да се гримира така, че лицето й да придобие контурите на това на кукла. Тя дори публикува видеоматериалите посветени на грима в Youtube, като има над 6 000 последователи, а всяко видео е гледано поне 20 000 пъти.

„Поставям си кръгли контактни лещи, които правят очите ми да изглеждат по-големи. Освен това си слагам очната линия по-широко около очите и си прикрепвам 14 чифта изкуствени мигли, залепени заедно”, разкрива част от тайните си младото момиче. Тя признава, че дори си е обръснала веждите и си рисува такива по-високо, които да не изглеждат странно на фона на по-големите й очи.

Въпреки часовете, които прекарва и старанието, което влага, Ли признава, че понякога хората я гледат странно по улицата. Тя признава, че й се е случвало дори минувачи да й припяват песента “Barbie Girl” на “Aqua”.

Нейният приятел – 24-годишният Нейтън Кент обаче, не се оплаква. „Харесва ми как изглежда. Наистина ще бъде по-добре ако можеше да излиза навън с по-малко грим, но това я прави щастлива”, казва той.