19 декември : Сантименти и комплименти

Хороскоп

18-12-2013, 18:52

Снимка:

Bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ретроградна Венера в Козирог

Декември: Ревизия на ценностите

Слънце в Стрелец, Луна в Рак

Астрологична картина на деня - 19 декември
Четвъртък се очертава като доста приятен ден, който ще зарадва почитателите на романтиката и сантименталните преживявания, най-мече дамите, които днес ще бъдат особено чувствителни и романтични.

Още в ранните сутрешни часове, ще имаме възможност да почувстваме ярко изразен стремеж към социална активност. Успешно ще протичат срещите и  контактите както с официални лица, така и хора от по-тесен, приятелски и семеен кръг. На подчертан интерес ще се радват въпроси касаещи семейството, децата, бита, образованието, недвижимостите, юридически казуси и финансовите дела. В случай, че се нуждаете от помощ, съвет или просто съпричастност не се колебайте да ги потърсите, особено сред представителките на нежния пол. Възприятията ни днес ще бъдат особено дълбоки, ще успяваме да уловим по-тънките нюанси в поведението и настройката на събеседниците си, което ще ни съдейства изключително много в урегулирането на напрегнати ситуации във взаимоотношенията. Рядък дар, на фона на суровите изисквания на Венера в Козирог, само ден преди тя да стане ретроградна.

Работа и бизнес
Първата половина на деня предоставя благоприятни условия за активни преговори, уточняване на важни подробности касаещи бюджета и ресурсното осигуряване на по-дългосрочни и ключови за дейността проекти и начинания. Успешно ще можете да договорите и финансова подкрепа от вън, в случай, че действително се нуждаете от такава. Все пак имайте предвид, че периода е крайно неблагоприятен за сериозни инвестиции и начинания. Към вземане или даване на пари на заем е разумно да пристъпите само ако липсва каквато и да било друга възможност и нуждите не могат да бъдат отложени във времето.

Здраве, хранене и красота
Денят се отличава с висок енергиен статус, който гарантира виталитета и доброто ни самочувствие. Ако искате да ги подхраните допълнително обаче, се постарайте да създадете повече уют и комфорт около себе си. Лесно ще ви се удаде. Посещението в СПА център, масажите и водните процедури ще бъдат запомнящо се преживяване. Единствено в хранителния режим се налага да спазваме известна умереност-днес всичко ще ни се услажда, най-вече сладкишите, а стомахът е особено чувствителен и не бива да го натоварваме.