Каузата на Черната Златка изпълнена - средствата за Боби са събрани

Животът

17-12-2013, 17:34

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Златка Блек спечели BIG Brother All Stars

Най-вероятно след месец той ще може да се подложи на дълго чакана трансплантация

"Чух се с Боби още снощи, средствата вече са събрани, стойността на колата - голямата награда в Биг Брадър, е 50 хил. а всички средства, които трябваше да се съберат са 70 хил. лв." Това каза в предаването на "На кафе" по Нова ТВ бургазлийката Златка Димитрова, която спечели популярното риалити снощи.

Тя обясни, че преди дългочаканата трансплантация, Боби ще трябва да претърпи операция, понеже е получил усложнения.

Черната Златка допълни, че един от най-неприятните й спомени в Къщата е, когато Недялко я упрекна как е водила благотворителната кампания. Тя допълни, че не е лошо известните личности да използват това, че са разпознаваеми и че подобни кампании не трябва да се правят само по Коледа. 

Златка сподели и за най-тежкият момент по време на шоуто. Докато беше част от вип сезона, бургазлийката загуби биологичния си баща. Златка сподели, че всички дрехи на покойния й баща ще бъдат дарени на старчески дом.

"Върнах се в Къщата след погребението след като говорих с майка си и Миро. Реших, че не мога да върна баща си, но мога да продължа моята кауза, тъй като Боби разчиташе много на мен. Дори и да бях останала навън не можех да променя ситуацията", обясни тя.
Плеймейтката обеща още невиждани кадри от детството си и семейни ваканции при следващо си гостуване при Гала.

"Колкото и банално да прозвучи, за момент не съм си помислила, че може да съм аз. Моите фаворити бяха Лео и Злати Райкова. Човекът, който най-добре се познаваме е Златка, с нея не сме големи приятелки, но с ръка на сърцето мога да кажа, че е мъжко момиче. Тя беше много сдържана, макар че знам, че е с доста буен характер. Успя да преглътне доста от нещата, които й бяха направени", каза Златка Димитрова и използва възможността да благодари на всички, които са я подкрепили, тъй като бургазлийката стана първият човек, дарил наградата си за благородна кауза.

Златка разказа още, че статия в жълт всекидневник помрачила еуфорията от спечелването на Биг Брадър. Изданието нарочило бургазлийката, че е компаньонка зад граница.

"Много грозна статия, препечатана е от друг вестник. Усещам кой стои зад това, но не знам каква е причината. Избягвам конфликтите и не съм влизала в пререкания, нито с публични личности, нито с някоя от медиите", каза Златка и се закани, че този път няма да остави нещата така.