18 декември: Кой ще изхвърли боклука?

Хороскоп

17-12-2013, 19:00

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Близнаци - свободата на изразяване

Декември: Ревизия на ценностите

Слънце в Стрелец, Луна в Рак

Астрологична картина на деня - 18 декември
Чувствителност и сантименталност ще мотивират постъпките и мислите ни в сряда, а това няма да се отрази стабилизиращо на взаимоотношенията в по-тесния ни кръг, особено ако там са налични вече критични ситуации и недоразумения. Необходимостта да решаваме лични проблеми, от своя страна ще се отрази на деловият живот, в който днес ще се вихрят дезорганизация и липса на последователност.

Имайки предвид всичко това, може би наистина е по-практично да ограничим деловата активност и да намалим продължителността на работния ден, за да се посветим на решаването на битовите си проблеми. Особено ако неочаквани събития заплашват да породят спорове и разногласия в семейството. От друга страна, тенденцията да се съсредоточаваме в собствените емоции и да игнорираме чувствата на другите, съчетана с подчертаните мнителност и обидчивост, ни отправят предупреждение за опасност от конфликти и спорове, която не бива да пренебрегваме.

С две думи денят ще бъде сложен, а най сигурния начин да се предпазим от предизвикателствата му, е да го посветим на не много приятни , но необходими дейности, които обичайно отлагаме. Като например основно почистване на дома, в което да привлечем всички членове на семейството. Така току виж сме ограничили споровете и конфликтите само до незначителни въпроси като например "кой ще изхвърли боклука?"

Работа и бизнес
Денят няма да бъде особено продуктивен, най-вече поради затруднения в общуването. Контактите с началството ще бъдат повече от натоварващи, с подчинените също ще възникват разногласия и недоразумения и на фона на всички домашни грижи ще ни бъде трудно да балансираме и да не изпадаме в крайности. Най-добре не планирайте за днес важни дела. Утрешният ден ще бъде далеч по-успешен.

Здраве, хранене и красота
Неустойчивите емоции и лошото настроение, разбира се ще се отразят на здравето и най-вече на безопасността. Бъдете внимателни при шофиране, при работа с остри режещи инструменти, лесно запалими и взривоопасни вещества, както и с електрически уреди, машини и съоръжения, които могат да бъдат източници на инциденти и аварии. Избягвайте контакти с хора, които обичайно нарушават емоционалното ви равновесие.

Днес можете да се заемете с отстраняването на козметични недостатъци, нежелано окосмяване, несъвършенства по кожата. Грижата за лицето и тялото, почистването, използването на козметична апаратура и по-агресивни козметични средства ще имат благоприятен ефект.