Бойко Борисов: Волен е хвърлен на кучетата

Борисов допълни, че вече познава стила на ДПС и БСП

Волен Сидеров е хвърлен на кучетата, категоричен бе Бойко Борисов.

Борисов допълни, че вече познава стила на ДПС и БСП. "Аз, за разлика от вас, като излизат снимки от Варадеро, Париж, Виена, не гледам дали Волен Сидеров пипа някоя статуя по гърдите, а си правя сметка - защо излизат снимките. Защото на нас, това ни е правено много пъти", допълни той.

Според експремиеръа Сидеров е хвърлен на кучетата, а неслучайно тези снимки масово започнаха да излизат в момента, в който двама депутати от ГЕРБ напуснаха.

"Когато си дал своя глас да подкрепиш ДПС и БСП, си длъжен да дойдеш да подкрепиш бюджета. Но повтарям, това дребнотемие, да се занимаваме с тези хора – прочитът ми е, че вече той ще бъде подменен с друг и това най-вероятно ще са тези, които цензурират всичко. Но и това не е наша работа. Това е демокрацията. Българският народ трябва да си избира и да може за всякакви да гласува", каза Борисов и подкани присъстващите на срещата депутати, ако има желаещи да напуснат, да го направят. "Ще стана и ще го изпратя. Без патериците ще стана, да не ме разберете грешно", пошегува се той.