Гадост! Пуснаха порно компромат срещу епископ Борис

4 клипа с духовник и жени на средна възраст се появиха в интернет (+)

Секскомпромат бе пуснат снощи срещу един от кандидатите за варненски митрополит - игумена на Бачковския манастир епископ Борис. В интернет можеха да се видят 4 видеа с орална любов, чуват се и гласове. Лицето на духовника не се вижда, но тези на жените на средна възраст не са пожалени, предаде vevesti.com. Една от версиите е, че в клиповете са участвали 3 монахини и игуменката на Бачковския манастир. Видеата са в нарочен ФБ профил Дедо Боре, както и в youtube.

Около 23 часа видеата вече не можеха да се открият.

Бих се заклел, че това не е епископ Борис, залагам си расото, че това не са монахини, каза в ефира на Нова телевизия отец Амбарев. Той гледал и 4-те клипа и е убеден, че това е инсценировка. Това е гнусен, омерзителен компромат, това са ченгеджийски номера, категоричен е отецът. Според него клиповете са пуснати, за да се попречи на дядо Борис в избора за митрополит на Варна.

Дядо Борис бе сред двамата стигнали до крайния избор от Светия синод на митрополит на мястото на починалия Дядо Кирил. Другият бе епископ Игнатий. Синодът касира изборите в епархията като опорочени, заради съмнения за купени епархийски избиратели. Сега епископ Борис отново е кандидат. Новите избори са тази неделя. Борис е подкрепян от тези от Търговище и Шумен.