Уикендът: Време за покупки

Хороскоп

13-12-2013, 19:00

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Какво да сготвя утре?: 14 декември

Слънце в Стрелец, Луна в Телец - Близнаци

Астрологична картина за 14-15 декември
Няма да сгрешите ако в събота си позволите да поспите малко по-до късно. Сутрешните часове ще бъдат съпроводени от угнетено настроение, тревога и безпокойство, които биха вгорчили деня ви, особено ако се налага да общувате с по-възрастни роднини. Можем да си спестим някои неприятности ако съзнателно ги прекараме в усамотение и не настояваме за внимание и разбиране от останалите членове на семейството. Още повече, че с напредването на деня настроението ще се стабилизира и ще можем да се насладим за обичайните за почивните дни радости. Денят е подходящ за кратък излет или разходка по магазините. Обичайните опасности да си загубим здравия разум са сведени до минимум. Практичните качества на Телеца, които Луната активизира сега, естествено ще ни ориентират към разумни покупки на добра цена.

Вечерните часове едва ли ще зарадват почитателите на шумни светски събития, но пък са изключително подходящи за празненства в по-тесен семеен или приятелски кръг. Вкусна храна, качествени напитки и добре подбрана компания ще ни припомнят удоволствието от простичките земни наслади и са гаранция за празнично настроение.

Неделя ще премине доста по-динамично и обещава интересни разговори, срещи и богато разнообразие от преживявания. Стига да не губим интерес към живота и да си позволим да бъдем по-любопитни. За разлика от събота, за да извлечем максимална полза от деня е добре да излезем от обичайния си кръг на контакти и интереси. Търсете различното, нестандартното и не се колебайте да експериментирате.

Здраве, хранене и красота
Организмът ще бъде чувствителен към храни и напитки, особено в събота, когато ще сме склонни да прекаляваме с тях. Въздържанието обаче трудно ще ни се отдава, затова най-добрата тактика е да опитваме от всичко, но по малко.В неделя е задължително да посветим част от времето си на занимания изискващи активно физическо натоварване.

Всички лекарства, маски и кремове действат по-интензивно от обичайното. Много благоприятен ефект ще имат плодови и билкови маски и тонизиращи козметични средства.Желателно е да пиете повече течности и да се погрижите за хидратирането на кожата.