Шофьорът на Волен Сидеров го предаде

Бутилка вино за 600 лева, билети до Куба за по 4049 лева парчето, пура за 325 лева. Това е малка част от това, което "патриотът" Волен Сидеров си позволява, докато хората гладуват, а той ги залъгва, че ще направи минималната работна заплата 1000 лева, а минималната пенсия 500 лева.

Всъщност, Сидеров си е милионер, само че от партийната субсидия, която прилапва от държавата, а тя не е никак малка - 4,8 милиона лева, всяка година, от джоба на българина.

За какво ги харчи ли? Ако си мислите, че дарява, помага, лъжете се. Обикаля света, спи в най-скъпите хотели, забавлява се в най-скъпите заведения. 5000 Евро за нощувка, как ви звучи? Дали е разхищение?

За Волен Сидеров, това няма значение. Сега е на власт, сега му е паднало. Очевидно забавлението е преди всичко останало.

Дори не разчита на заплатата си като депутат, а тя изобщо не е малка, като се има предвид, че хората нямат пари за един хляб - Сидеров взима 2800 лева, всеки месец, за това, че твори "политика", за това, че просто иска да се забавлява по света, за сметка на всеки един от нас.

Шофьорът му заяви по Нова, че от Атака за плащали по 100 лева на хора, за да участват в митингите на партията. Според него, Волен харчи неправомерно парите от държавната субсидия.