Снимка с Дядо Коледа

Стара Загора Лайф

12-12-2013, 17:41

Снимка:

Организаторите

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Безплатни забавления за децата и учениците през ваканцията

Работилничка на джуджетата дава възможност на малчуганите сами да си направят подарък за празниците.

Всички деца от Стара Загора, които посетят Къта на Дядо Коледа ще имат възможността освен да му кажат своето коледно желание, да се снимат с белобрадия старец и да получат една безплатна снимка за спомен.
Кътът на Дядо Коледа е част от инициативите, включени в Коледния базар в града, който се провежда за втора поредна година. Той се намира в Центъра за наука, култура и изкуство (ул. „Захарий Княжевски” 71), ет. 3.
Белобрадият старец ще даде възможност на всички желаещи да се снимат с него, както и да влязат в неговата роля и да седнат на удобното му кресло.
Нетърпеливите да получат подаръци деца ще могат да влязат в Работилницата на Дядо Коледа и сами да сътворят коледен подарък или картичка под зорките напътствия на опитни аниматори.
В Работилницата малчуганите ще могат да оцветяват коледни керамични фигурки, коледни картинки и др. както и да създадат своя коледна картичка или играчка.
Работилницата и Кътът на Дядо Коледа ще работят всеки петък (17:00 - 20:00 ч.) и събота (11:00 - 19:00 ч.) от 6 декември до 21 декември.

В последния работен ден на Работилничката  на Дядо Коледа (21 декември), старозагорските деца ще могат да изработят своя уникална сурвачка .
Всички неуморно трудещи се малчугани ще могат да се подкрепят с прясно изпечен кроасан, свеж плод, топло какао и още много други изкушения, осигурени от Лидл България за целия период на детските работилници.
Компанията финансира изцяло Къта и Работилницата на Дядо Коледа.