Какво сме обсъждали най-много във Facebook през 2013г.?

Facebook публикува преглед на темите от изминаващата 2013 година, които потребителите му са споделяли най-много

В международен план най-обсъжданата тема е личността на папа Франциск.

На второ място са изборите на национално ниво в държави като Индия, Кения, Иран и Италия. След тях се нареждат раждането на кралското бебе във Великобритания, тайфуните, Маргарет Тачър, Харлем шейк, Майли Сайръс, Бостънският маратон, Тур дьо Франс и Нелсон Мандела.
Facebook публикува и класация на най-обсъжданите теми и в родината си – САЩ. На първо място е Супер Бол, следван от „затварянето” на правителството и маратонът в Бостън, кризата в Сирия и Харлем шейк.
Социалната мрежа е подредила и събията от личния живот на потребителите си, които са добавяни най-често към информацията в профила, съобщава агенция „Фокус“. На първо място е добавянето на нова връзка, на второ сключването на брак, на трето сгодяването. На четвърто и пето място са съответно пътуване и преместване. Следват край на връзка, раждане, бременност, първа среща и загуба на любим човек.
Най-обсъжданият филм в социалната мрежа е “Заклинанието” (The Conjuring), най-обсъжданото шоу е „Скандал”, а най-често слушата песен e „Get Lucky” на Daft Punk.