Великите пророци за 2014-та година - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Великите пророци за 2014-та година

10 декември 2013, 12:15 | Румяна Димитрова
  • Кабинетът "Орешарски" подава оставка през февруари 2014?

«Нов човек, чужденец ще изведе България от кризата»

Каква година предстои за човечеството? Идва ли Трета световна война? Ще потъне ли Гърция?
ВАНГА
Предсказанието й  за 2014 е: “Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове”. Очаква се и нова, непозната болест, която ще засегне главно мъжете и според Ванга ще е по-страшна от СПИН. В политически аспект казва единствено, че след май месец, нов човек, чужденец ще изведе България от кризата.
НОСТРАДАМУС
Бяха открити нови предсказания на Нострадамус, който са дешифрирани от украински инженер и касаят идващата година. Според астролога през ноември 2014 ще започне Третата ветовна война. Причината за нея ще е убийството на четирима министър-председатели. Тази война ще продължи цели 10 години и почти ще унищожи човечеството. Оръжията, които ще се използват ще разболеят хората и до 2016 година населението на Европа ще е почти изчезнало.
ПЕТЪР ДЪНОВ
Според учителя, 2014 година ще е трагична за Гърция. Той предрича “потъването” й, което ще се отрази добре на България. Освен политическите проблеми и природни бедствия ще застигнат съседката ни и всичко това ще е само от полза на нашата страна. Родината ни я очаква възход и благоденствие, Дънов го нарича даже ренесанс.
АЛЕНА
Гадателката предрича оставка през февруари, но не е ясно дали на цялото правителство или на отделни негови членове. Според нея ако не си стъпим на крака през 2014 година, след това ще ни чакат 9 много трудни години. Ще има избори, но те ще са много трудни.
АСТРА ЛУНА
Според българската астроложка годината ще е тежка за страната ни. Тя не вижда нищо добро, само проблеми в политиката, убийствено високи температури през лятото, земетресения и бедствия. Предрича и убийството на известен олигарх, който ще бъде прострелян през голяма тълпа.Коментари (3)

Потребител
Росица
Не си представям Петър Дънов да използва такъв език тип "на тях ще им е зле, от което на нас ще ни е по-добре". Ванга е казала и друго (мисля някъде през 80-те): "Апокалипсис ще има, вие не, но децата ви ще го преживеят". Като гледам какво става в международен план, на мен лично вече стабилно ми мирише на барут. Да видим.
11 декември, 16:56 ч.
Потребител
Elena Pencheva
Присъствието на Алена в материал озаглавен "Великите пророци...", е меко казано обидно. Другата колежка не я познавам, НО, моля всички да разберат веднъж за винаги, че съвременните астролози не ползват псевдоними...Алена, Галена, Астра Луна и тем подобни. Когато видите прогноза подписана с подобен "мистичен" псевдоним, гаранция сте попаднали на шарлатанин!!!!
11 декември, 15:13 ч.
Потребител
Петър Павлов
Новият човек, чужденецът от предсказанието на Ванга сигурно ще е Путин. Така като гледам се окопитва Русия в последното десетилетие... Връща се на сцената. Грузия, Сирия, Украйна, олимпийските игри в Сочи... Скоро и България, искат или не искат илюминатите с новия световен ред!
11 декември, 01:34 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета