Пластмаси, сапуни и деозодоранти предизвикват рак

Кои са „човешките канцерогени”?

Кутиите за храна за вкъщи от ресторантите и кутиите от маргарин са в състояние да се разтопят или да се изкривят, което може да повиши вероятността от разсипване на съдържанието или изгаряне. Освен това са за еднократна употреба.
Опаковката за продукти, които се поставят в микровълнова печка, трябва да се сложи свободно над храната, така че парата да не се докосва до яденето.
Има много публикации на тема причинители на рак. Често се появява информация, че причината за заболяването е открита, но умишлено се крие от обществеността.
Ето няколко от най-често споменаваните причинители на рак:
Сапуни, шампоани, пасти и кремове
Това, което поставяме на нашата кожа, коса или на зъбите, веднага отива в кръвния поток. Парфюмите, животинските продукти и всички останали съмнителни съставки, предизвикват рак.
Дезодоранти и антипреспирантите
По-голямата част от случаите на тумор на гърдата настъпват в горната част, при мишниците, точно там, където се поставят и дезодоранти, пълни с алуминий. Имайки предвид това, следващият път изберете органични дезодоранти.
Аптека
Търсене честен лекар, който ще ви даде съвети за храненето, с цел да действа като превенция на рак на гърдата. Освободете се от фармацевтичните компании със звучни имена, чиято единствена цел е голямата печалба.
Хормоните в месото и млякото
По-голямата част от домашните животни се хранят с изкуствени хормони, с цел да се получи по-голямо количество мляко и месо, а те причиняват инфекции, рак, депресия и редица други заболявания.
Мамография, рентгенови скенери на летищата
Дали техникът в отдела за мамография е забравил да ви каже да плъзнете предпазния капак през гърдите, преди да избяга от кабинета? Да, става дума за смъртоносни лъчи, които причиняват рак.
Токсична козметика
Кожата е най-големият ни орган и точно нея третираме богато с козметика, която пък изобилства от петрол и катран. През кожата тези вещества преминават без никакви проблеми и влизат в кръвния поток, създавайки плодородна площ за клетките на тумора, така че започнете да използвате органична козметика и забраняване на щетите.
Изкуствени подсладители – в дъвки, храни, лекарства
Аспартам, като основна съставка на изкуствените подсладители е всъщност тор от генетично модифицирана бактерия ешерихия коли, която живее в дебелото черво. Аспартамът се намира в почти всички дъвки, лекарства и по-голямата част от храните.
ГМО соя и царевица
По-голямата част от соята в Америка е генетично модифицирана, затова се препоръчва хората, които обожават соево мляко, незабавно да се откажа от него. Именно соевото мляко съдържа хемаглутинин, съединение, което превръща малките червени кръвни телца в съсирек. Освен това, соята увеличава естрогена.
Флуоридирана вода
Не, не става дума за минерал, който се намира в природата, нито изчистена вода, която минава през тръбите. Флуорът всъщност изчерпва водата и намалява минералите от нашето тяло, т.е. намалява имунитета. Ето защо, когато сте в състояние, пийте изворна вода.
Изкуствени оцветители за храни и консерванти
Почти всеки цвят за храна е произведен в лаборатория. Силните консерванти буквално задушават клетките и ги превръщат в клетки на рака, така че най-добрият избор винаги е използването на органични оцветители от плодове и зеленчуци.