Моника Станишева – автор на опорните точки и срещу студентите? - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Моника Станишева – автор на опорните точки и срещу студентите?

06 декември 2013, 13:22 | Румяна Димитрова
  • Направени са разкрития за черен пиар срещу Борисов и ГЕРБ, проектирани в „лабораториите” на Актив груп, по поръчка на БСП?

БСП искат да направят другите по-черни от тях?

Направени са разкрития за черен пиар срещу Борисов и ГЕРБ, проектирани в „лабораториите” на Актив груп, по поръчка на БСП. 

Публикация в balkanleaks.eu показва автентични разпечатки от фирмената поща на Моника Йосифова -  m.yosifova_at_activegroup.bg.
1. Половинката на Сергей Станишев и нейната агенция - автор на „опорните точки”, разпространени от пресцентъра на МВР и пиарите на БСП?
Те бяха изпратени до червени депутати, партийни структури по места и активисти на левицата с цел да се формира определена негативна  нагласа срещу «Ранобудните» студенти, като се представят за скъпо платени и поръчкови, а окървавените лица от сблъсъците с полицията - като симуланти.
2. Кризата с боклука на столицата - част от черен пиар?
Balkanleaks.eu публикува „ОПОРНИ ТОЧКИ ЗА ЗАКОНОПРОЕКТА ЗА СУХОДОЛ – ПРЕДИ ЗАСЕДАНИЕТО НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ”.  
Те са изпратени на 8 май 2009 г. до пресцентъра на БСП, като през този период Станишев все още е премиер на страната. В отделните файлове са опорните точки за кризата с боклука и отчетът за боклука на София. На светло са показани и опорни точки за икономическото говорене и стратегия "Презареждане". Писмото на Йосифова е озаглавено

„Оporni tochki i otchet na shtaba”. В него тя пише : „Zdraveite,
Izprasham, vi oporni tochki i otchet na krizisnia shtab vyv vryzka sys zakona, koito shte se gleda dnes na zasedanie na MS. V sledvasht mail shte byde prilojeno i predlojenie za media plan i govoriteli.
Pozdravi,
Monika
Към съобщението са прикрепени две отделни писма с опорни точки за червените активисти и свързаните с тях държавни и общински служители по актуални теми в държавата и БСП.
Второто писмо на Йосифова съдържа публичен отчет на националния кризисен щаб за почистване на София.
През пролетта на 2009 г. в края на мандата си премиерът Станишев се заема със задачата да изчисти София от боклуците, за да докаже, че кметът Борисов не може да се справи с проблема.
Тогава обаче гражданите посрещат чистачите с освирквания и подигравки.
Според писмата няколко месеца преди редовните парламентарни избори идеята на пиарите на правителството и БСП е да покажат на обществото, че ГЕРБ не може да се справи с проблемите в София и не трябва хората да позволят Борисов да ги спечели. Към архива на balkanleaks.eu са приложени и други писма, с пиарски наставления.
3. „ОПОРНИ ТОЧКИ: ПОЛИТИЧЕСКО ГОВОРЕНЕ ПО ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРОБЛЕМИ”
В писмата пише, че е важно да се внуши сред обществото, че благодарение на икономическата политика на кабинета „Станишев” в течение на 4 години страната е доведена „до рекордни инвестиции, рекорден валутен резерв, стабилни банки, сериозни социални инвестиции и мерки. Постигнатата икономическа стабилност ни помогна да посрещнем кризата с добри показатели”.
Пиарската стратегия в писмата налага основния извод: Доверието на ЕС е ориентирано към БСП и партньорите й, всичко друго е „черен ПиАр на опозицията и опит името на страната ни да бъде очернено пред света.”
4. БСП - „Презареждане”
Друго писмо разкрива формулата на популярната в средите на БСП преди парламентарните избори за 41-во НС стратегия.  
„Политиците решават техните си проблеми, карат се помежду си и най-важното – забравили са ценностите и идеите, заради които са влезли в политиката. Администрацията като че ли забрави цената на мандата си и е бюрократична, бавна и неефективна. Така наречените елити са досадни, застаряващи и вторачени в собствените си амбиции – така е и с политиците, и с бизнесмените, и с културните дейци, и с учените, и с шоумените – едни и същи хора дълги години тъпчат на едно и също място”.   
Коментари (5)

Потребител
ПЕШО ОТ ТРИМОНА
ИЗВРАТЕНА КУЧКА- Очичките и казнат само едно "КОЛКО ?"
08 декември, 00:27 ч.
Потребител
д
Моника да пази мъжа си че каквото е палаво гейче, сигурно само чака да излезе от стаята и да си завре вибратора в шибания си еврейски миризлив гъз.
07 декември, 00:32 ч.
Потребител
savova
abe tazi gena nqma li detsa da si gi gleda, braka i sas stani zaradi piar li e, zna4i brak po smetka,a...
06 декември, 21:06 ч.
Потребител
Иван Апостолов
На всички нас, които киснем редовно тук и другаде on line, ни е ясно и без тези потвърждения. По-важно е как да отваряме очите на хората без интернет и на тези, които го ползват само да гледат порно и чалга. През 90те бях координатор на СДС в община Хисар, и съм ходил лично, от врата на вратата и в най-забутаните махали и села, да давам кураж на нашите привърженици. Това начина за тизи, които са все още в България.
06 декември, 16:47 ч.
Потребител
St.Simeonov
Извинете, къде е сега СДС и защо го няма?
12 февруари, 14:09 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета