Тъпчат пилешкото месо с женски хормони, мъжете да внимават!

Пилешкото месо, което се продава на родния пазар съдържа женски хормони и поради тази причина мъжете не бива да го консумират

Инжектират пилетата с шест женски хормона, включително прогестерон, за да растат по-бързо и максимално бързо да стават годни за продажба.

Прогестерона е стероиден хормон, който участва в менструалния цикъл на жената и в растежа на млечните им жлези. При мъжете, които хапват постоянно пилешко месо им спада тестостеронът под въздействието на дамските полови хормони и либидото буквално замръзва.

Според статистика на ЕС, българите са с най-висока смъртност, като това съвсем не е случайно. Българският пазар изисква стриктен контрол, защото производителите са принудени да предлагат евтина храна, заради ниския стандарт на българина. За да стане тази храна годна се прави от изкуствени продукти - оцветители, консерванти, подобрители, растителни масла.

Консумирайки подобни храни, здравето ни е сериозно застрашено от повишен холестерол, диабет и онкозаболявания.

Например, фъстъците се подобряват, като в тях се вгражда гена на петунията. От комбинацията се получава отровно вещество, като доказателство за това е факта, че насекомите вече не кацат върху фъстъци.

Министерство на земеделието и храните, както и Агенцията по безопасност на храните мълчат опорито по въпроса. Никой не се ангажира с конкретни препоръки, какво може да яде българина и какво не. Това навежда на мисълтта, че шумната кампания на стандарта "Стара планина" не е нищо повече от пиар, отново на гърба на нас, обикновените потребители.