Окончателно: Перверзна двойка от бургаското село Маринка за 7 г. в затвора

Крими

06-12-2013, 06:31

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Емилия Петрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зли кучета вардят Къщата на кошмарите

Гочев и Тодорова виновни, че са примамвали млади момичета и са се отдавали на гнусни извращения

54-годишният Георги Гочев от с. Маринка, превърнал къщата си в място за перверзни забавления, трябва да прекара в затвора 7 години, реши Бургаския окръжен съд.
Напрактика наказанията на Георги и на партньорката му Стоянка Тодорова, на 38 г. са увеличени с по година и 8 месеца в сравнение с решението на първа инстанция, съобщи "24 часа".

Издевателствата на перверзната двойка станаха публично известни през февруари, когато делото стигна до съдебна фаза. Гочев и Тодорова са примамвали млади момичета, включително и непълнолетни и са се отдавали на гнусни извращения. Една от жертвите не премълчала унижението и престъплението започнало да се разплита.
В районен съд делото се гледа при закрити врати. Между папките му има истории, които не могат да се разкажат с думи от книжовния български език. Оралният и аналният секс за най-безобидната част.

"Налице е изключителен цинизъм, дързост и гавра от страна на подсъдимите с личността на пострадалите. Причинени са травми оставащи за цял живот. Осъществени са продължителни гаври с пострадалите, които са били карани да пъхат в анусите и влагалищата си различни предмети - четка за тоалетна и флакон от дезодорант, за да задоволят извратените сексуални желания на подсъдимите. Тези издевателства са продължили с натискане върху нагорещена печка, рязане на кичури от коса, парене с нагорещено желязо, удари с юмруци и шамари", се казва в решението на съда.

Наред с това са били използвани заплахи от подсъдимите за убийство на пострадалите и на техните близки, заплахи, че ще ги направят проститутки и ще работят за тях. Някои от гаврите са били заснети от подсъдимите.

Експертите по делото дори откриват елементи на садизъм в поведението на Гочев. 
Пред окръжния съд адвокатите на 54-годишния мъж са пледирали за пълно оправдаване или намаляване на наложените наказания. Той не е оспорвил написаното в обвинителния акт, но заедно с това заявил, че има майка инвалид и непълнолетна дъщеря на 5 години, която е болна и за която трябва да се грижи. Изразил съжаление за стореното и заявявил, че вече се е поправил.

Съдът обаче е преценил, че има всички основания да приложи по-тежът член от закона, тъй като в рамките на един месец перверзната двойка е извършила по четири тежки умишлени престъпления "при условията на реална съвкупност, преди да са били осъдени с влязла в сила присъда за което и да е от тях". Присъда е окончателна.