Футболист на Спартак 1918 в Локо Сф

Спорт

05-12-2013, 15:03

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Юношата на Левски ще пропусне първите два мача от шампионата

Халфът на Спартак Варна Георги Коруджиев тренира с Локо Сф. Това разкри пред Varnautre.bg шефът на ДЮШ на "соколите" Диян Дончев. Двамата са в близки отношения, като именно Дончев доведе Коруджиев в Спартак през лятото. Плеймейкарът на варненци в момента поддържа форма със столичните желизничари, като е остави и добри впечатления в наставника Стефан Генов. Не е изключено специалистът да привлече софиянеца в състава си след Нова година.

"Направи ми добро впечатление. Ще тренира с нас до края на полусезона, а след това ще преценя дали да го извикам за началото на зимната подготовка. Не могада дам конкретно мнение за него, тъй като трябва да го видя в игрова обстановка", заяви Генов.

Георги е юноша на Левски, като след школата играе три години в Шопрон (Унгария), който се състезава в "А" група. В последствие носи екипа на Калиакра, а от там преминава във втородивизионен румънски отбор. През настоящото първенство играе за Спартак 1918.

Коруджиев няма да може да играе в първите два мача от шампионата, заради наказание. Халфът получи получи 9-и жълт картон в двубоя с Витоша Бистрица, което го извади за две срещи от първенството.