Кръвна група В - пилешко месо – инсулт?

Кръвни група А; АB – забравете за портокали и банани

Режимът на хранене помага в борбата с рака, сърдечно-съдовите заболявания, вирусните инфекции,  прочистването на организма, затлъстяването.
Относно месото кръвна група 0 - няма ограничения; рибата е препоръчителна, избягвайте сирене, а яйца може да консумирате 3-4 пъти седмично. С изключение на пшеницата, овесените ядки са нежелателни; няма зърнени продукти, които да са особено полезни за тази група. Въздържайте се от зеле; ограничете употребата на гъби, картофи, патладжани, диня, портокали, мандарини и ягоди.
Кръвна група А – да консумира пилешкото месо много рядко и не като основно ястие, трябва да избягва рибата. Почти всички млечни продукти не се препоръчват; в неголеми количества може да ядете кисело мляко, обезмаслена сметана; яйца – понякога и по изключение. Ограничете булгура и зърнените продукти, в частност пшеницата, употребявайте продукти от цели зърна. Въздържайте се от домати, картофи, зеле, царевица. Избягвайте портокалите и бананите.
Пилешкото месо е противопоказно за хора с кръвна група B, защото в гръдната област на птичето месо се съдържа ректин, който може да доведе до инсулт. Kатегорично противопоказни са мекотелите. Добрата новина - няма за какво да се безпокоите относно белтъчините – набавяйте ги, откъдето пожелаете – сирене, яйца, мляко...Най-добре е да избягвате ръжта и царевицата. Изключете доматите и ограничете царевицата в менюто си. Въздържайте се от фурми и нар.
За представителите на кръвна група АВ - месото трябва да се консумира в малки порции. Избягвайте да консумирате риба с бяло месо, мекотели. Яжте кисело мляко, обезмаслена сметана. Ограничете консумацията на пшеница, царевица, домати. Избягвайте портокалите и бананите.