Балтия и парламентарна помия

Приемането на най-важния закон в държавата се превърна в терен за разчистване на тънки сметки и селска разправа с неудобния опонент на правата партийна повеля и нужда от комфорт на властимащите.
Как иначе да се обяснят драстично орязаните бюджети на Президентството и националния Омбудсман, превърнал се в знаме на протестиращите – Константин Пенчев? Оставяме настрана личностите и действията, но важен е принципът или по-скоро властта показа, че точно принципът е като международното право – уж го има черно на бяло, ама врата у поле, както е казал шопът.
По стар болшевишки обичай през ръцете или по-скоро през устата бяха ударени онези, които са трън в задника на уродливата Тройна коалиция. Която е нещо по-гнусно от БКП. И от Лафонтеновите орел, рак и щука. А, щом социалисти, либерали и националисти са се събрали или е за голям грабеж, или за голяма поразия - и пак грабеж.

А топката е в 500-те хиляди „бели цигани“ гласували за Станишев и Волен за да им прави минималната заплата 1000 лева. Те не са твърд електорат на БСП, но продадоха душата си за 4 години. Политически проститутки с кафеви гащи.
Народе????