Как да си направим автентична лимонада четем в "Бургаски Вестникъ"

Бургас Лайф

04-12-2013, 14:58

Снимка:

община Бургас

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът кани всички именници за обща снимка на Никулден

Ето час по час програмата за Никулден

От днес раздават празничния ретро брой на вестника

Автентична рецепта за приготвяне на лимонада и старинни рибни рецепти могат да прочетат бургазлии в ретро вестника, който общината отпечата в 6000 бройки като подарък за жителите на града.

От днес до 6-ти декември аниматори ще раздават "Бургаски Вестникъ" по главните улици "Александровска" и "Богориди".

СНИМКИ ВИЖ ТУК

Освен кулинарните хитрости за читателите са подбрани незабравима фотосесия от морския бряг, вълнуващи и колоритни рибарски истории, важни обявления и забавни статии с ретро привкус.

Друга от изненадите, подготвена за празника на града Никулден, е обща фотография на всички, които носят имената Никол, Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико.

Историческият кадър ще остане като спомен за поколенията и ще  "запечата" духа на Бургас и празничната никулденска атмосфера от 2013 г.

Единственото условие към участниците във фотографията е те да са бургазлии. Всеки от тях ще получи значка с надпис "На Никулден имам имен ден". Желаещите да се включат трябва да са пред сградата на Общината в 13.15 часа на 6 - ти декември.

Професионалната фотография ще бъде направена точно в 13.30 часа.Тя ще бъде предадена в Държавния архив, а Община Бургас ще я подари на всеки участник в нея, за да я запази за семейния си архив.

Пълната програма може да видите тук