Двете Златки и пластичната хирургия

Изкуствени носове, устни, скули, мигли и гърди това са двете Златки

Днес по обед в живото предаване на Биг Брадър Ол старс, зрителите се насладиха на пълноценният разговор между двете Златки на темата за техните пластични корекции.

Сигурно сте разочаровани, че двете хубавици не си говориха за последните книги, които са прочели, за някоя нова постановка в театъра или пък за балет и опера, все пак да не забравяме те са „Мис Плеймейт”, а не културтрегерки.

Черната обясни на всички как е минала пластиката на нослето й, а Русата задаваше основателни въпроси с цел да намери съвпадения в процедурата, която и тя самата е претърпяла. Третата хубавица в къщата Маги Желязкова си мълчеше и не коментира своите корекции докато спокойно киснеше ръце в тенджера с топла вода, подготвяйки се за собственоръчна изработка на маникюр.

По форумите не случайно цари всеобщото мнение, че ако не са всички изкуствени добавки на революционните постижения на естетическата хирургия двете Златки ще са едни обикновени Фейсбук кифли и няма да впечатляват никого.

После като по сигнал, черната Златка започна да говори за благотворителната си кампания, с която събира пари за парализиран след катастрофа с мотоциклет младеж.

Единствен обаче Лео остана да слуша заинтересувано за трагедията и начините чрез, които Златка Димитрова набира средства за операцията и лечението на Боби.