Валери отказа да се снима с Николета

Ето как Валери „празнува“ рождения ден на Николета

Пълната идилия в брака на Николета Лозанова се оказва пълен фарс. Навръх рождения ден на плеймейтката лъсна истината за отношенията й с Валери, разкрива glory.bg. Докато Ни Ло се кипреше пред камерите раздаваше целувки, закачки и флиртуваше с гостите, съпругът й Валери Божинов гледаше като буреносен облак.

Уж между двамата вече всичко е наред и драма няма, но Валери цяла вечер стоеше далеч от Николета. Футболистът, който преди не пропускаше да се снима с жена си навсякъде, сега стоеше далеч от камерите.

Любопитното е, че е Божинов отказа да се снима със съпругата си и едва насила прие да се щракне на някой и друг кадър. Според присъстващи обаче отношенията му с Николета може в точка на замръзване и двамата са по-смразени от Арктика.

 

Самият Валери очевидно никак не се забавляваше на купона и това не остана скрито от камерите. Докато съпругата му празнуваше като истинска звезда и раздаваше усмивки и целувки, то Божинов стоеше колкото се може далеч от камерите.

По всичко изглежда, че идиличните отношения между двамата не са толкова приказни, колкото Николета твърди. Още повече, че футболистът очевидно не се радва особено на компанията на жена си и това все повече си личи.