Бивш полицай отвлича дете, заради снежна топка по колата

Крими

01-12-2013, 17:09

Снимка:

Архив

Автор:

Радослав Атанасов

Всичко от Автора

Бивш полицай си изпусна нервите и в афекта си пробва да отвлече дете, задето малчугани цапнали колата му със снежна топка. Децата си играели на улица в центъра на Ловеч, когато случайно преминаващият автомобил на бившето ченге отнесъл снежна топка.

Афектираният шофьор спрял колата и грабнал едното момченце, като се опитал да го отвлече, напъхвайки го насила вътре. Само свидетели на екшъна успели да осуетят отвличането.

Майката на 9-годишния Цанко подала жалба в полицията, съобщи БНР. Искра Петкова бе категорична, че не е нормално да гониш деца с джип за една снежна топка и да ги напъхваш насила в колата си. По думите на майката, детето й не е пострадало, но все още е много стресирано и уплашено от случилото се. Всъщност, точно напъханият насила в колата Цанко не е бил детето, което е уцелило джипа с буцата сняг.

Бившият полицай пък е на свобода, защото лекар му установил високо кръвно. Той обаче е призован да се яви в полицейското в понеделник заедно с децата, за да се дадат показания. Образувано е досъдебно производство по случая.