Семейството на виден БСП кадър от Велико Търново върти бизнес с контрабанда?

Майката и сестрата на Стефан Стефанов, който е и зам.-областен управител във Велико Търново, държат малко магазинче, което е е известно с изобилието си от контрабандни цигари

Търговският обект, собственост на ЕТ „Степ 04 – Евгения Иванова” е в помещение под наем на улица „Симеон Велики” №8 в старата столица, съобщават Централ Нюз.

Най-често продавани в магазинчето са контрабандни късове от марките „Gracia”, „My Way”, „Gold Star”, „Мерилин” и „Кинг”, от нелегалните цигари не може да си поръча всеки. Продавачките познават редовните си клиенти, а пред „съмнителни” купувачи отричат да продават евтини цигари.

Броят на допуснатите до цигареното изобилие обаче в последните месеци нарастна дотолкова, че тайната се превърна в публично известен факт във Велико Търново.  Срещу парите си клиентите естествено не получават касов бон, но пристрастените към тютюна дори не помислят да спорят за това.

Преди седмици в старата столица се разчуло, че от Икономическа полиция във великотърновската полицейска дирекция са направили изненадваща проверка в търговския обект на улица „Симеон Велики”.

Макар хората от квартала да са уверени, че по това време в магазинчето е имало достатъчно незаконни цигари, нищо не последва след претърсването.