Уикендът - Време за приключения

Слънце в Стрелец, Луна в Скорпион

Астрологична картина за 30 ноември - 1 декември
Уикендът традиционно е предназначен за почивка, но точно срещите и събитията в почивните дни през тази седмица могат да внесат обновление в живота ни. Звездите ще подкрепят всякакви активни инициативи за промяна, а самите промени, в случай че не са инициирани съзнателно, ще бъдат възприемани удивително леко и позитивно.

Екстремалните предложения, особено онези подправени с щипка опасност и приключение ще ни привличат като магнит. Включително и сексуалните, към които и двата пола ще пристъпват без много приказки и без отлагане. Това разбира се няма да се хареса на почитателите на по-изтънчените романтични преживявания, които могат да останат разочароване от липсата на дълбочина и душевна близост във взаимоотношенията. Всички обаче, кой повече, кой по-малко ще ограничим достъпа на външни лица до интимните кътчета на душата си, така че на доверително общуване и дълбока задушевност едва ли ще можем да разчитаме.Поне до вечерните часове на неделният ден, когато ще имаме всички благоприятни условия за това.Използвайте ги за да укрепите хармонията във връзката си или просто да се порадвате на компанията на любим човек.

Сдържаността в чувствата разбира се си има и причина. Луната и през двата дни ще се движи из тайнствените дебри на Скорпиона, поради което подобна откритост ще ни кара да се чувстваме уязвими. Пазете си тайните-както своите, така и чуждите-те затова са тайни. Ще почувстваме по-осезаемо слабите и болезнени места в живота си, включително недостигът на ресурси, поради неочаквани разходи или загуби. Някой или нещо може да ни напомни за неизплатени дългове или несвършена работа и въобще, ако през този уикенд не получите нито една неприятна новина, не преживеете дори малка емоционална драма, не изхарчите нито лев напразно, а бизнесът, здравето и личният живот не ви създават грижи, то значи в живота ви действително не съществуват сериозни проблеми изискващи важни решения.

Здраве, хранене и красота
Луната навлиза в тъмната си фаза и все по-осезаемо ще усещаме спад в жизнените си сили и липса на виталност. В събота е възможно да се изострят симптомите по съществуващи заболявания. Не подхождайте безотговорно към здравето си- дори дребни болежки изискват сериозно внимание, тъй като вероятно те са индикации за проблем, който в бъдеще може да се задълбочи.

Периодът е е благоприятен за водни процедури и пречистване на организма и кожата. Много ефективни ще бъдат антицелулитните и лимфодренажните масажи. Ефективно ще бъде и премахването на нежеланото окосмяване и оформянето на веждите, подхранването и хидратирането на кожата и косата.