Времето утре: Максимални температури между 2° и 7°

През нощта вятърът ще стихне, а над по-голямата част от страната ще е ясно и мразовито

Минималните температури утре ще са между минус 9° и минус 4°. В столицата около -7°.

В сутрешните часове ще е предимно слънчево и студено. Около обяд облачността ще започне да се увеличава - предимно средна и висока, значителна след обяд в югозападните райони. Вятърът ще е е слаб от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 2° и 7°. За София около 5°. През нощта срещу неделя в крайните югозападни райони ще започне да превалява слаб дъжд и на места ще се образува поледица.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от южната четвърт. Максимални температури между 6 и 8°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, съобщава агенция „Фокус“, позовавайки се на НИМХ.
В планините вятърът ще отслабне и ще се ориентира от юг-югозапад. Преди обяд облачността ще е разкъсана, а след обяд значителна. Вечерта в югозападните масиви ще превали слаб сняг. Максимална температура на 1200 м. около 3°, на 2000 м. - минус 1, минус 2°.
В неделя и понеделник облачността ще е предимно значителна, на места, главно в Южна България, ще превалява слаб дъжд. Температурите ще са по-високи - минимални между минус 3 и 2°, максимални - между 3 и 8. Във вторник от североизток ще проникне малко по-студен въздух. Облачността ще е променлива, без съществени валежи.