Властта „окупира” хотел в Боровец, забрани достъпа за простосмъртни

Поуспокоени,че протестите губят инерция, обсъждат все важни теми - в 257 двойни стаи, 266 студия, луксозни апартаменти и мезонети

Достъпът - забранен за обикновени хора от народа или т. нар. гласоподаватели?Избраният хотел е затворен за външни лица.
Докато някои се наслаждават на зимната обстановка в планината, хората се чудят как да платят високите си сметки за ток, пенсионерите не знаят как да живеят с 4.50 лв., „ранобудните студенти” се борят по свой си начин за правдата, трети се молят да не им се налага да влязат в аптека, защото и цените на лекарствата скочиха!
Да, но министри от кабинета на Орешарски затвориха за вънпшни лица хотел в Боровец, не по тези теми, а за да обсъждат "само важни, хубави неща" и то явно в 257 двойни стаи, 266 студия, луксозни апартаменти и мезонети!
Властта има сериозни проблеми – да уточнява партийната дисциплина в неформална обстановка – заобиколени от вкусни ястия, спа център, фитнес, сауна, парна баня, басейни.
Заради сегашните управляващи се затварят пътища, хотели, а вероятно се уволняват и журналистите, задали неудобни въпроси...Премиерът иска да уволнява и служители, проявили смелостта да защитят гражданската си позиция, като протестират.
Кучетата си лаят, а керванът си въврви”!

bTV съобщава, че семинарът с участието на министри от кабинета, „ще гледа” (не как хората протестират), а - към най-голямата писта в Боровец.
Контрите, изглежда, са „доста по-удобни за властта”, вследствие на което, не закъсняха и първите предложения за работа от г-н Орешарски към тях.
Ден преди началото на сбирката, в четвъртък, резервациите в хотела са спрени, а потвърдени вече настанявания, дори са анулирани. Анулирани са и резервации, направени с кредитна карта през система за онлайн хотелски резервации.
Така министрите и депутатите ще разполагат със сградата с 257 двойни стаи, 266 студия, луксозни апартаменти и мезонети.

На въпроса какво ще обсъждат в 4-звезден лукс, най-честият отговор бил "само хубави неща", информира bTV.