Колтуклиева поиска оставката на Орешарски

Политика

28-11-2013, 15:07

Снимка:

Нова тв

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гьобелс в пола, социалисти на игла!

Г-н премиер, какво ще си купите с 4.50 лв.?

Звездата от VIP Brother 2012 Соня Колтуклиева направи истински фурор снощи в ефира на Нова

По време на поредното предаване BIG Brother All Stars live снощи, при обсъждане на номинациите на съквартирантите, Соня стана от мястото си и неочаквано се обърна  към публиката с думите "Хайде, в понеделник да изгоним Пенка и русата Златка, а после да изгоним иииии КОЙ? Пламен Орешарски!".

В този момент публиката буквално изпадна във възторг, а лицата на останалите участници в дискусията се вкамениха. Докато траеше това вцепенение, именитата журналистка хвърли още една бомба като застана пред камерата и паказа юмруците си, на които с червени букви беше написано #ОСТАВКА.

Реакцията на зрителите не закъсня, всички избухнаха в бурни аплодисменти, а на депутатката от БСП Татяна Буруджиева й се прииска буквално земята да се отвори под нея.

Въпреки, че Ники Кънчев се опита да наложи тотален игнор на елегантната фурия, тя не го позволи и в типичен за нея стил се обърна към публиката с думите: "Как може премиерът на Латвия да подаде оставка за срутил се МОЛ, а нашият да не подава заради разрухата на цяла една държава?!".

С обръщението си, Соня напълно затвърди факта, че е една от най-дейните и метафорично казано - приказни журналистки в родния бранш.