Гьобелс в пола, социалисти на игла!

Всяка медия да декларирала източниците си на информация. Това гениално прозрение дойде отново от устата на гениалната началник-кабинет Станишев, която щеше да глобява подпийналите пешеходци. Същата преди месец с пяна на уста засипваше с хули националната телевизия с аргумента, че изостава в рейтинга, в сравнение с частните и конкуренти.

Нищо, че уважаемата доц. Буруджиева уж преподава тия неща в СУ. Явно или е глупава и не знае каква е функцията на обществената телевизия или просто по стар Жан-Виденовски обичай прави опит с кален ботуш да гази де що има неоплетена от пипалата на Тристранния пакт (БСП-ДПС-Атака) журналистика.

Новият Гьобелс избран от Разград не за първи път реве от лошите медии, опетняващи имиджа на милия й европейски социалист, успял да спре всички родни еврофондове в недалечното минало. Пискливото кресчендо на дъщерята на „Черните ангели“ припомня старите маниери на болшевишкия апарат. Който не е с нас е против нас. А иначе нямало друго управление при което да се диша така свободно. Това каза Мая Манолова онзи ден, това говореха и платените слуги на Москва преди около 70 години.

Нищо старо не е забравено, а крушата не пада по далеч от дървото.

И наистина: съдете ги по думите, а не по делата. Те просто дела нямат.