От орален секс се забременява?

Ако практикувате непрекъснат полов акт – намалявате риска от рак, депресии, но може да се пристрастите

Интересни и любопитни факти за семенната течност. Легенди или истини – преценете сами!
1. Вследствие на орален секс може да възникне бременност?
2. Жените, които гълтат спермата на партньора си, намаляват риска да се разболеят от рак до 80%?
3. Жените, които позволяват на господата да свършват в тях, много по-рядко изпадат в депресии и не посягат на живота си, но се пристрастяват?
4. Семенната течност запазва младостта на кожата и то за дълго време?
5. Съдържа и хормон на щастието?
6. Жените, които често практикуват орален секс, имат по-малко проблеми по време на бременността?
7. Поглъщането на спремата може да доведе до алергични реакции?

Точка 1. – Може би легенда –
Ако може да се вярва на доктор Густаф Декър, дамите могат да забременеят посредством орален секс, но това може да стане "само ако поглъщат сперматозоидите", уточнява медията.
Семенната течност е богата на протеини и колко по-добре привикне женското тяло към нея, толкова по-вероятно е и нейната матка да стане "зависима" от сперматозоидите, смята доктора.
Точка 2. – Истина –
Учени от Северна Каролина стигнаха до извода, че жените, които гълтат спермата на партньора си намаляват риска да заболеят от рак до 80%.
Точка 3. – Истина –
След кулминационния момент на половия контакт вагината веднага усвоява съставките на спермата тестостерон, пролактин и простагландини. Процесът задейства доброто настроение на дамите и те стават по-весели и щастливи.
Според д-р Галъп липсата на щастливите съставки често стават причина за лесната раздразнителност и обидчивост на нежния пол. Той предполага, че телата на представителките на нежния пол се пристрастяват към спермата.
Точка 4 . – Истина –
Няколко поредни експеримента на учени от Северна Каролина доказали, че 2-3 гълтания компенсират половин година мазане с кремове против бръчки. Полезно било също така да се нанася и директно на лицето вместо крем.
Точка 5. – Истина –
Според теорията на Гордън Галъп, доктор по психология в университета в Олбъни, щата Ню Йорк, мъжкият биологичен материал съдържа хормон на щастието. 293 студентки участват в експеримента в името на науката и то на драго сърце, според наши източници. Остава загадка дали те са се пристрастили към материала по време на провелите се изследвания...
Точка 6. – Истина –
Според проучване проведено наскоро, изследователите забелязали, че жените, които често практикуват орален секс, имат много по-малко проблеми по време на бременността.
Точка 7. – Истина -
Ако спермата е нещо ново за един женски организъм, това може да доведе и до отхвърляне или алергична реакция.