Монах от Троян се "оплака", че не може да седи на задника си от секс

Животът

28-11-2013, 00:01

Снимка:

Господари на Ефира

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

Кирил показа с пръсти колко трябва да са големи членовете, за да е наистина доволен

Скандален видео разговор проведе Йеромонах Кирил от Троянския манастир с мъж, предстаявщ се за гей, а всъщност стана обект на скрита камера, организирана от "Господари на ефира".


В пиперливия разговор, който се проведе, Кирил разкри някои пикантни сексуални подробности от тайния живот в манастира. Стана ясно, че от шестимата монаси там четирима са хомосексуални, един е хетеросексуален, но си има любовница и само игумена е истински монах, но това било заради диабета му. 

Помолен от подставеното лице от другата страна на скайп връзката, Кирил свали панталона си и показа половия си орган на камерата на компютъра. Преди това монахът даде да се разбере, че го боли задника, защото човекът отсреща му направил страшни неща с големия си...! В началото на разговора пък Йеромонах Кирил показа нагледно, че не го интересуват малки членове, показвайки с пръсти, че го е гнус от къси пишки. По-късно уж Божият човек разкри как попове се ухажват мяукайки си на прозорците един на друг.

Миналата седмица неизвестен младеж със скрито лице обяви, че е бил прелъстен и пребит от същия йеромонах Кирил. Според него Троянският манастир бил средище на разгул и гей оргии. Почти всички монаси участвали в греховните сборища, напивали се и се гаврели с миряните, като плюели в кръстчетата, дадени за осветяване.


КАК ПОПОВЕТЕ СЕ ПОРЪЧВАТ ЕДИН ДРУГ - ВИЖ ТУК