27 ноември: Успехът се крие в малките детайли

Слънце в Стрелец, Луна в Дева

Астрологична картина на деня - 27 ноември
Понеделник и вторник осмислиха битието ни със сериозни ангажименти и делови амбиции и ето, че в сряда тяхната реализация ще достигне своя пик, като ни даде възможност в първата половина на деня да постигнем бърз напредък, а в някои случаи дори да финализираме започнатото. Ще се радваме на висока работоспособност и изблик на енергия поне в първата половина на деня. Те, разбира се, са многозначителни като проявление, поради съпътстващото нетърпение и свързаното с него напрежение. Не бъдете твърде критични и груби към хора, които са по-бавни от вас и не допускайте раздразнението ви да избива в агресия и твърде голяма взискателност. Те едва ли ще ви съдействат за ускоряване на процесите, но могат сериозно да ги саботират и то на крачка преди финала. А също и да ви попречат да забележите малки детайли, които значително биха повишили ефективността от досегашните ви усилия.

Астрологичната прогноза в следобедните часове, рязко се променя и ни подсказва че е време да си отдъхнем и да преминем от активно в по-пасивно състояние на духа. Луната ще се движи на празен ход до края на деня и действията ни няма да бъдат вече така ефективни, особено ако очаквате промяна и напредък от тях. Луната обаче ще се движи все още през Дева, а там почивката е условно понятие. Девата си почива докато работи и се чувства ефективна. Затова можете да насочите вниманието си към малки ремонти, почистване и подреждане на дома и работното място. Установяването на ред и хармония ще ни донесе чувство за доволство и покой на ума в края на деня.

Работа и бизнес
Ако дълго сте отлагали работа, която изисква голямо физическо или умствено натоварване сега е момента да се заловите с нея. колкото по-рано, толкова по-добре - ще се изненадате как до ранния следобед сте свършили толкова, колкото друг път би ви отнело дни. Концентрирайте се в една цел или задача и не допускайте други, второстепенни въпроси да отклоняват вниманието ви. В този смисъл, по-удачни и успешни ще бъдат дейности, които можете да осъществявате сами, без чужда помощ.

Здраве, хранене и красота
Денят е подчертано травмоопасен, затова бъдете внимателни особено в дома, при работа с остри, режещи инструменти и на пътя, по време на шофирането. Нетърпението и прибързаността могат да ви струват скъпо.

Храносмилателната система е чувствителна и уязвима. Необходимо  е да се придържаме към по-просто, вегетарианско меню, както и да се погрижим за пречистването на организма. То ще подейства обновяващо и на външният вид. Освободена от токсините, кожата ви ще засияе.