Скандал! Изхвърлиха Камелия!

Пловдив Лайф

26-11-2013, 20:42

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

Пълна мистерия със съдбата на красавицата

За втори път Камелия остана без телевионнен ангажимент и за втори път не й дават ясна причина защо остава без работа. След като певицата бе заличена от „Споделено с ...“ в ТВ7 без да й дадат конкретна причина, сега същият неприятен момент последва и в НОВА ТВ с любовното шоу „Марс и Венера“.
Без предупреждение предаането на Милен Цветков продължи с половин час горница до 17 и 30, а попринцип досега точно в 17:00 започваше изпълнителката със своето. След това, до 18 часа, се завъртя повторение на епизод от петък на „Господари на ефира“. 
Фенка на предаването се е обърнала към НОВА със запитване какво се е случило с шоуто. Отговорът на медията е: „След повече от 3 месеца в ефира на Нова ТВ предаването „Марс и Венера” приключва своя първи сезон. Поради тази причина в часовия период от 17.30 ч. до 18.00 ч., ще можете да гледате повторение на епизодите от предишната вечер на „Господари на ефира”.
Странно! Предаването не успя да завърши крайната си цел и няма никаква логика да бъде спряно по средата на нищото, камоли да приключва сезона. Зрителите са възмутени, че телевизията не направи труда си да оповести, че „Марс и Венера“ няма да се излъчва повече в ефир, в сайта или на Фейсбук страницата си, пише Хотарена.
Има нещо гнило, което все още не е известно – дали нисък рейтинг, дали скандал или недоговорености от всички страни, обвързани с шоуто, остава да гадаем.
Само ще припомним, че НОВА спря играта „Аз обичам България“, която безспорно бе една от най-интересните, правени в българския ефир. „Къщата на НОВА“, водена от Венета Райкова, също изчезна мистериозно, въпреки че тогава обявиха, че сезонът е приключил.
Нов обаче нямаше! Та откъде да сме сигурни, че „Марс и Венера“ ще се появи пак?